Betalingsregelingen & Leveringsvoorwaarden van J. van Groen Communications. 
Verder genoemd JvG Communications.

Betalingen:
De betalingen gebeuren in contanten of via een bankbetaling.

 
Gegevens voor de betalingen via de bank:

bank gegevens ing

NL75INGB 0664826970

TNV J.VAN GROEN

----------------------------------------------------------------------------------------------

U KUNT OOK MET PAYPAL BETALEN 

PAYPAL ADRES Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

komt wel 5 procent bij.. over het totalen bedrag voor de paypal kosten 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Leveringsvoorwaarden:

Garantievoorwaarden en -bepalingen van de firma JvG Communications. 
De firma JvG Communications is aansprakelijk voor 24 maanden fabrieksgarantie op nieuwe toestellen die door de firma JvG Communications daadwerkelijk zijn verkocht. De fabrieksgarantie is dus géén persoon gebonden garantie. 

Dat houdt dus in dat, ongeacht of een toestel meerdere keren is doorverkocht, zolang deze binnen de fabrieksgarantie periode valt, de fabrieksgarantie gewoon geldig is. In geval van aanspraak op de fabrieksgarantie moet de originele factuur van de firma JvG Communication overlegt kunnen worden. 

In geval van het ontbreken van de originele factuur, maar U weet de aankoopdatum nog, dan kan de originele factuur in onze administratie opgezocht worden. Dit onder voorbehoud dat in het verleden het toestel dus wel nieuw bij de firma JvG Communications is gekocht. 

Voor deze dienst worden wel administratiekosten in rekening gebracht. Dit tot een maximum bedrag van € 25,= 

verzendkosten zijn ten alle tijden voor de klant..zowel de heen als retour zendingen. 

Occasions.
Voor alle occasions die u bij de firma JvG Communications koopt, geeft de firma JvG Communications U een garantie termijn 1 of 3 maanden.tenzij anders is aangegeven
Garantie van tweede handse apparatuur is niet overdraagbaar ..reden .omdat er mensen zijn die ik nooit een apparaat zou verkopen ..omdat ik die niet in staat acht om goed met de spullen om te gaan ..dus daar verwacht ik dan alleen maar problemen van .mochten deze mensen toch in het bezit komen van een transceiver die hier vandaan komt ..binnen de garantie periode ..hebben ze geen garantie ..

Garantiezegel !!
Alle occasions c.q. gebruikte apparatuur, welke bij JvG Communications zijn gekocht, zijn voorzien van een garantiezegel. Als U deze zegel verbreekt vervalt automatisch iedere aanspraak op de garantie in welke vorm dan ook. Indien U de apparatuur wilt uitbreiden door het zelf plaatsen van origineel accessiores, en indien u dit zelf gaat doen.vervalt iedere vorm van garantie ,

Mocht een apparaat in de garantie periode stuk gaan .en u wilt garantie claimen. zult u met het apparaat terug moeten komen .dus niet bv bij iemand anders laten repareren .en vervolgens mij de rekening willen sturen ..helaas  aan dit soort praktijken werk ik niet aan mee ..

Uitgesloten !!
Eindtrappen van zowel nieuwe als occasion transceivers zijn uitgesloten van garantie.
Tevens is het zelf wijzigen van firmware versies in transceivers uw eigen verantwoordelijkheid en valt nimmer onder de garantievoorwaarden.

Reparaties. 
Voor reparatie kunt U bij JvG Communications ten alle tijde terecht.